Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /storage/content/60/156760/hannascafe.se/public_html/wp-content/themes/hannascafe/index.php on line 34 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /storage/content/60/156760/hannascafe.se/public_html/wp-content/themes/hannascafe/index.php on line 34 Warning: file_get_contents(https://hannascafe.se/wp-content/themes/hannascafe/programdata.json): failed to open stream: operation failed in /storage/content/60/156760/hannascafe.se/public_html/wp-content/themes/hannascafe/index.php on line 34

Vad är Hannas Café?

Vi som har producerat Hannas Café heter Maggan Johansson och Stina Backlund.
Programserien riktar sig till den som kämpar i ensamhet och sänds nu på många olika närradiostationer i Sverige.

Här på Internet kan du lyssna i din egen takt och även återvända för att lyssna igen. Det gör gott för själen att få höra att det inte är kört. Det finns en väg, ett hopp och en Gud som har omsorg om våra liv.

Har du en vän som också skulle behöva höra detta? Berätta om denna sida för henne.
Du kan även beställa en mp3-spelare med programmen för att ge vidare till någon som behöver uppmuntran.

Hannas Café är en del av en världsvid rörelse som heter Projekt Hanna. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om denna rörelse.

Kontakta oss

Vill du dela dina tankar och frågor, ett böneämne eller bara skicka en hälsning till oss som gör programmet
– fyll i formuläret här nedan!

Det går så klart bra att vara anonym,
men tänk på att om du vill att vi ska kunna svara på ditt meddelande behöver du fylla i antingen en e-mailadress eller ett telefonnummer.

Namn:

E-mailadress :

Telefonnummer:

Ditt meddelande:

Skriv in tecknen i rutan och klicka på Skicka:

captcha